Za motorna vozila skoro 9.000 tendera

Bez autora
Apr 19 2011

Prema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisan je ukupno 8.661 tender za motorna vozila i (polu)prikolice na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije. Najviše tendera objavljeno je u Srbiji i to 2.684 tendera, a odmah zatim slede Bosna i Hercegovina sa 2.531 tenderom i Hrvatska sa 2.475 tendera. Makedonija i Crna Gora su imale znatno manje objavljenih tendera za vozila. Na području Makedonije raspisano je 696 tendera tokom protekle godine, dok je u Crnoj Gori objavljeno 275 tendera. Posmatrano prema pojedinačnim granama, najviše tendera raspisano je za putničke automobile i delove za motorna vozila, dok je najmanje tendera bilo za vozila posebne namene - policijske automobile. Sponzori Godišnjaka 2010 za kategoriju Motorna vozila su: Verano Motors, Djelmaš Auto, Poslovi.rs, Star Net, Bogunović Company, Grantovi.com, Srboauto, Autoreparacija.

Za motorna vozila skoro 9.000 tenderaPrema podacima iz Godišnjaka 2010 (godišnje analize objavljenih tendera) koji je objavio Informacioni Servis Tender, tokom 2010. godine raspisan je ukupno 8.661 tender za motorna vozila i (polu)prikolice na teritoriji Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske i Makedonije. 

Najviše tendera objavljeno je u Srbiji i to 2.684 tendera, a odmah zatim slede Bosna i Hercegovina sa 2.531 tenderom i Hrvatska sa 2.475 tendera. Makedonija i Crna Gora su imale znatno manje objavljenih tendera za vozila. Na području Makedonije raspisano je 696 tendera tokom protekle godine, dok je u Crnoj Gori objavljeno 275 tendera. 

Posmatrano prema pojedinačnim granama, najviše tendera raspisano je za putničke automobile i delove za motorna vozila, dok je najmanje tendera bilo za vozila posebne namene - policijske automobile. 

Sponzori Godišnjaka 2010 za kategoriju Motorna vozila su: Verano Motors, Djelmaš Auto, Poslovi.rs, Star Net, Bogunović Company, Grantovi.com, Srboauto, Autoreparacija.

Kompletnu godišnju analizu broja objavljenih tendera možete pogledati na sajtu analize.tenderi.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik